“Never stop dreaming”

Giacomo Giannotti

Originari de la Toscana, Giacomo Giannotti va créixer
a la gelateria familiar. Seguint la seva passió per la mixologia, de jove va decidir volar
primer a Londres,
i després instal·lar-se a Barcelona.

Aquí obre Paradiso, actualment la millor cocteleria del món, la número 1 segons The World's 50 Best Bars,
el projecte Paradiso Lab
i una segona cocteleria, Galileu.

Nascut el 1988 a Carrara, un petit poble de la costa toscana, Itàlia, Giacomo Giannotti ha cultivat el seu gran interès per l'hostaleria des de ben jove, gràcies a l'empresa familiar, la Gelateria Paradiso.

Mentre estudiava a l'escola d'hostaleria va descobrir la passió per la barra i la mixologia a la que finalment s’hi va dedicar per complet. Primer es va mudar a Londres, on va entrar en contacte amb l'escenari internacional de la cocteleria i, durant 4 anys ,es va formar com a bartender i perfeccionant la seva tècnica darrere de la barra Eclipse Cocktail Bar. Decideix mudar-se llavors a la vibrant i mediterrània Barcelona amb les idees molt clares. Aquí destaca immediatament per les seves habilitats darrere la barra i la seva capacitat per crear relacions genuïnes amb els clients. Una primera experiència alBar Eclipse del Hotel W de Barcelona, , i després a la barra de Hotel Ohla, dva generar l'oportunitat de conèixer els secrets per al perfecte servei d'hospitalitat de la mà del mestre Giuseppe Santamaria.

Paradadiso

A finals del 2015 va coronar el somni d'obrir la seva pròpia cocteleria i així va néixer Paradiso

Se accede al cocktail bar de estilo clandestino a través de una puerta de nevera antigua dentro de un Bar Pastrami. Madera con formas sinuosas para recordar el mar de Barcelona, mármol de Carrara en la barra para recordar sus orígenes toscanas y el vínculo con su familia, elementos de diseño tropical y un bar clandestino dentro del bar clandestino. En Paradiso encontramos una interesante y cautivadora mezcla que aúna tradición y modernidad en un ambiente elegante, joven y divertido.

En 2020 abre el segundo Cocktail Bar en Barcelona, Galileo, un cocktail-bistrot con un diseño industrial-chic que ofrece una reinterpretación moderna del aperitivo italiano, ofreciendo una carta de cócteles y tapas de autor innovadoras con sabores tradicionales de la cocina italiana, firmadas por el chef Gabriele Milani. Un lugar con un alma ítalo-española perfecta, acompañado de un servicio elegante y un personal centrado en el cliente.

Projects

En el mateix període també neixen projectes com ara Paradiso Lab 
i un projecte relacionat amb la sostenibilitat
Respecte pel client, hospitalitat, cerca constant d'ingredients alternatius, atenció al detall i innovació, aquesta és la barreja d’elements que caracteritzen a Giacomo i els seus projectes.
A més del seu treball als seus Cocktail Bars, Giacomo Giacomo segueix estant molt actiu en el panorama internacional, viatjant pel món per realitzar Masterclasses, Guest Shifts i participar com a convidat als esdeveniments més importants del sector.

Una vida de reconocimientos

També col·lecciona molts premis al llarg de la sea trayectoria; va guanyar “World Class Competition" " el 2014, competint entre els 8 millors Bartenders del món, i posteriorment va guanyar els títols de “Millor barman d'Espanya" en 2017 i “El millor Bartender italià a l'estranger" en 2019.

Amb Paradiso guanya rellevants títols: el 2017 va guanyar el premi “One to watch” de The World's 50 Best Bars; por Tales of Cocktails gana el “Top 10 Best European Cocktail Bar” en el 2018 i el “Top 10 Best Bar Team & Best Cocktail Bar” en el 2019; també el 2019: n° 11 en el ranking Top 500 Bars, “Millor Cocteleria d'Espanya” por World Class, “Millor Carta de Cocteleria” en Fibar Villadolid (reconfirmat el 2021) i núm. 20 pel The World's 50 Best Bars; el 2020 porta premis com “Top 10 Best International Cocktail Bar“, “Top 10 Best International Bar Team" i “Top 10 World Best Menu" per a Tales of Cocktail, així com l'ascens al lloc 19 a The World's 50 Best Bars, fins a ser premiada com la millor cocteleria del món en 2022 a The World's 50 Best Bars.